Saya orang Berkejaya !


Haa ! ingat tak penat susun- susun buku ?! sebelum ni berkecimpung dalam dunia perpustakaan da cukup lah menghadap buku *adeke ?* LOL sekarang niyh nak susuh buku kat Koperasi pulak memang best la kan !hee..but I Love My Job ! Koperasi mana ? koperasi sekolah tersohorlah Sek Men Islam Hidayah laa bro ~ 

The things is, kalau nak ikutkan memang lah orang nak perlekeh je keje ckp keje kat koperasi and whateva tp apa yang penting *ade aku kesah ?* hee nope laa yg pentingnya kita sedar apa kepentingan dan matlamat kita bekerja as long as kita berminat dengan kerja tu no matter how penat sekali pon akan menjadi seronok and determined untuk buat kerja memang tak tipu ! *x caye ? ce try*

Hurmm, just nak sharing pasal dunia PEKERJAAN haa ! jangan ingat senang nak dapat duit tak ada istiliah duit jatuh sekepuk HARAPAN lah kan ! so dalam dunia sekarang yang semunya perlukan duit niyh jadilah pengurus kewangan diri sendiri dengan baik ! Tak tipu Okay ! *Pesanan akhir - jangan curi tulang* hee

Hee..n penambah rasa seronok bekerja thanx to Zahier n kak Azizah penyeri sepi ! hahah gossip time jgn lupa >< 

Hurm kita percayakan ALLAH bertawakal padanya ALLAH akan bantu kita permudah urusan dunia dan akhirat. IsyaAllah. Ingat kawan- kawan man jadda wa jada siapa berusaha dia akan dapat ! 

~Anyeonghaseo~ 

0 Thesis:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 S.A.N.G.K.A.L.U.K.A |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.