Am I Colour Blind ?


Salam. OMG memang shock gila td bile time nak amik KPP test i enter that very room within only 3 minutes i guess apebende seyh aku rasa macam aku lah orang yang paling sekejep masuk bilik tuh BENGANG gila ! Terkantoi kat ujian buta warna tau ! dapat 7 per 8 jhek...kecewa tahap gaban.! Kena maki hamun la komputer tuh apelagi.

The truth is betul akuu tak tipu ! Aku barulah nak taip IC aku then kluar soalan buta warna tu then then aku jawab punya jawab last- last die keluar la button "Ya" and button "Tidak, samak kembali" aku tekan la da second choice semak punya semak korang tau most shocking things happen to me !!!! Tetiba jep komputer tuh entah angin kus - kus apa die paparkan macam gini "Anda GAGAL" =,= i was like WTH ? keluar dengan muka hiba....akak yg jaga kaunter tuh pon kind a terkezuuuttt eyh "Awalnya keluar dik" whateva la KAK pegi service akak nye komputer tuh da tua sgt +,+ da lah semakin cerita semakin emosi aku !

So da conclusion things happen for some reason so i have to redha jheee you guys got not right to judges me so better BEWARE ! i'm colour blind !!! >.< ROFL am i??? still waiting for the JPJ doctor test for me on the upcoming days... hoping for da best result ! T_T ok chaw ~ 

Mood : Sedih bersulam redha

0 Thesis:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 S.A.N.G.K.A.L.U.K.A |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.